Мостиська міська рада

Львівської області

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Дата: 18.03.2024 15:46
Кількість переглядів: 63

Фото без опису

Міське комунальне підприємство «Житловик»

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Підстава для публікації обгрунтування: постанова Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 №1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 01.08.2013 №631 і від 11.10.2016 №710».

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія:

найменування – Міське комунальне підприємство «Житловик»

місцезнаходження – 81300,Україна, Львівська обл., Яворівський район,  м. Мостиська, вул. Грушевського, буд. 6

ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань – 32319395

категорія – юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): «Видатки з благоустрою: Придбання матеріалів для утримання мереж зовнішнього освітлення код ДК021:2015 - 31530000-0 Частини до світильників та освітлювального обладнання»

 

 

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: вид предмета закупівлі – закупівля товару, відкриті торги з особливостями  згідно положень Закону України «Про публічні закупівлі» від 25.12.2015 № 922-VI1I зі змінами з урахуванням положень Постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування» від 12 жовтня 2022 р. № 1178 зі змінами, ідентифікатор закупівлі  UA-2024-03-18-009415-a

 

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:             Очікувана вартість предмета закупівлі становить 322450.00 грн. . Очікувана вартість визначена відповідно до примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі (затверджена наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 року №275) виходячи з моніторингу цін на ринку та попередніх закупівель.

Розмір бюджетного призначення: Розмір бюджетного призначення передбачено Рішенням сесії Мостиської міської ради  від 08 грудня 2023 року №23 «Про бюджет  Мостиської міської ради (територіальної громади ) на 2024 р.  Джерело фінансування – місцевий  бюджет.

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: Строк виконання робіт (надання послуг) — до 31.12.2024р. Товар повинен відповідати нормативам  на даний вид продукції та вимогам тендерної документації. Запропонований Учасником товар повинен бути сертифікований відповідно до вимог чинного законодавства України. Товар повинен бути новим у повній заводській комплектації. Упаковка товару повинна забезпечувати їх захист від зовнішнього впливу та збереженість при транспортуванні. Гарантія згідно гарантійного строку заводу-виробника; Поставка товару здійснюється на склад Покупця   на підставі узгодженого з Продавцем замовлення Покупця, в якому вказується асортимент та кількість замовленого товару протягом десяти днів з моменту отримання замовлення. Сертифікат відповідності (учасники надають документальне підтвердження в складі тендерної пропозиції)

У вартість включено доставку товару до місця призначення.

Уповноважена особа Мартиненко В.В.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора