Мостиська міська рада

Львівської області

Щодо участі у конференції

Дата: 13.03.2024 16:01
Кількість переглядів: 92

Фото без опису

Повідомляємо, що інформаційне агентство «Інфоіндустрія» в партнерстві з агрохімічною компанією «Гросдорф», «Бастіон», НВ ТОВ «Сінта» проводитиме науковопрактичну конференцію на тему: «Синергія догляду за грунтами та живлення рослин», яка відбудеться о 09.00 год 14 березня 2024 року за адресою: м. Львів, вул. Княгині Ольги, 116, готель «Супутник» (програма конференції додається).

Конференція присвячується розумінню проблем живлення грунтів, оптимальних шляхів їх вирішення, обговорення та живе спілкування з експертами, агрономами та вивчення пропозицій успішних українських виробників добрив.

Для участі потрібно заповнити реєстраційну форму-анкету за посиланням: https://sites.google.com/view/synergia-dobryva-grunt, а також зареєструватись можна буде безпосередньо на заході.

Пропозиція для учасників конференції від партнерів. Всі гості-слухачі, що зареєструються і приймуть активну участь у конференції в кінці заходу отримають промокод на знижку на всю лінійку мінеральних добрив від виробника ТОВ АК «GROSSDORF». Знижка 300 грн від діючого офіційного прайсу компанії буде діяти впродовж місяця після конференції до 14.04.2024 включно.

Додаткову інформацію щодо конференції можна дізнатись за телефонами: 067-538- 11-12 Наталія, 067-536 67 07 Дмитро.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора