Мостиська міська рада

Львівської області

Про звіт міського голови

Дата: 19.02.2024 18:54
Кількість переглядів: 562

Фото без опису

Втретє за період своєї каденції звітує міський голова Мирослава Пельц. На жаль, лише перший подібний звіт у 2021 році можна було б назвати повним і всеохоплюючим – два останніх роки діяльність очільниці громади, як і робота депутатського корпусу, виконкому та відділів міської ради, сільських старост та адміністраторів, керівників підприємств, установ та організацій, громадського активу підпорядковані суворим вимогам воєнного часу.

Тому у 2023 році міська рада переважно продовжувала виконувати завдання, пов’язані з мобілізаційною роботою, забезпеченням збройних сил необхідним спорядженням, допомогою нашим воїнам та їхнім сім’ям, багатьма іншими питаннями, які через війну потребували негайного вирішення. З допомогою громади більшість завдань, поставлених суворими реаліями воєнного часу,  вдалось виконати. З бюджету Мостиської громади надано 4,45 млн грн субвенції силам оборони та цивільного захисту.

У минулому році не залишено поза увагою жодне звернення до ради з фронту, передавши нашим воїнам чимало так необхідного для них різноманітного спорядження. За нашого безпосереднього сприяння у зону бойових дій було відправлено десятки видів різних товарів. Також через благодійний фонд при Мостиській міській раді за 2023 рік опрацьовано 142 звернення військових та їх родин на суму 2 млн 150 тис. грн.

На жаль, внесок Мостиської громади у загальну перемогу вимірюється не лише масштабами проведеної роботи чи сумою залучених коштів. Задля наближення  перемоги, заради збереження країни і її мирного життя громада заплатила і продовжує платити найдорожчим серед того, що має, – життями наших людей.

Незважаючи на жорстокі реалії війни, міська рада продовжувала виконувати покладені на неї функції з забезпечення життєдіяльності територіальної громади.

За період з січня по грудень 2023 року проведено 12 сесій міської ради, 23 засідання виконкому, видано 548 розпоряджень міського голови, на конкурси подано 23 проєкти.

За кожною з названих цифр стоїть велика аналітична та організаторська праця депутатів міської ради, членів виконкому, працівників управлінь та відділів. Всі рішення та розпорядження готувались колегіально, відкрито, гласно, своєчасно публікувались на сайті міської ради.

Звіт Мостиського міського голови про діяльність виконавчих органів ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора