Мостиська міська рада

Львівської області

Впровадження ініціативи з популяризації пожежного руху у Мостиській територіальній громаді

Дата: 07.11.2023 10:39
Кількість переглядів: 111

Фото без опису

Відповідно до договору про надання фінансової допомоги на реалізацію проєкту «Впровадження ініціативи з популяризації пожежного руху у Мостиській територіальній громаді», укладеного між міською радою, як переможцем грантової програми «Конкурс мікрогрантів – Україна», та Представництвом Фонду міжнародної солідарності в Україні, міською радою придбано спорядження та наочні навчальні матеріали вартістю 183 тис. грн. Дане обладнання буде спрямоване на створення умов для залучення до пожежного руху шкільної молоді, формування в неї знань, вмінь і навичок з протипожежної безпеки, надання першої домедичної допомоги, в перспективі - розширення мережі добровільних пожежних команд, залучення молоді до суспільної діяльності в галузі пожежної безпеки.

Даний договір укладався з урахуванням положень програми «Підтримка Демократії 2023» і фінансується Міністерством закордонних справ Республіки Польща в рамках Програми польської співпраці задля розвитку.

Впродовж листопада придбані спорядження і наочні матеріали будуть використані для організації навчальних тренінгів на тему пожежної безпеки та з надання домедичної допомоги, під час яких учнівська молодь закладів загальної середньої освіти отримає знання щодо природоохоронної роботи, охорони навколишнього середовища від пожеж і надзвичайних ситуацій, здобуде навички з надання першої домедичної допомоги, а також суспільно корисної діяльності зі збереження здоров’я і життя людей.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора