Мостиська міська рада

Львівської області

«Ми хочемо вирощувати тварин для потреб громади», - співзасновник ТзОВ «Мостиське молоко» Олег Гливка

Дата: 01.11.2023 11:05
Кількість переглядів: 194

Фото без опису

Попри всі виклики, з якими зіткнулася наша країна під час повномасштабного вторгнення, громада та бізнес залишаються ефективними партнерами у розбудові економічної спроможності території.

Ми вдячні підприємцям, що працюють на території нашої громади, за створені робочі місця та спільну плідну працю. Одним із таких підприємств є ТзОВ «Мостиське молоко».

ТзОВ «Мостиське молоко» є одним з лідерів Львівщини серед виробників молока. Успіх господарства полягає у фаховому баченні розвитку власників бізнесу, якісному плануванні всіх кроків та успішному втіленні запланованого дружньою командою. Господарство досягає успіхів використовуючи сучасний підхід в управлінні фермою та кожною твариною.

Ферма ТзОВ «Мостиське молоко» завдяки співпраці з «Банк Львів» має можливість розвивати молочний бізнес. Цього року вдалося отримати кредит на закупівлю техніки для заготівлі кормів, а також представники банку допомогли отримати додаткове фінансування для збільшення поголів’я. Цього місяця завезено нетелів джерсейської породи з дуже високим генетичним потенціалом. В майбутньому вони будуть племінним ядром основного стада ВРХ.

Особливістю цієї породи, що приїхала до нас з Данії, є молоко з високим вмістом жиру та білку.

Вже три роки ферма працює з ізраїльською системою здоров’я корів, яка дозволяє вчасно лікувати ВРХ та слідкувати за їх годівлею. В результаті поєднання новітніх технологій, генетики та самовідданої праці команди виробляється молоко екстрагатунку.

«Ми хочемо вирощувати тварин для потреб Мостиської громади, щоб у кожному дворі господарі мали хорошу породу ВРХ та якісне молоко», - розповів співзасновник ферми Олег Гливка.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора