Мостиська міська рада

Львівської області

У с. Малнів відбувся футбольний турнір

Дата: 30.10.2023 10:07
Кількість переглядів: 231

Фото без опису

У с. Малнів Мостиської ТГ, неподалік місцевої школи, відбувся футбольний турнір на новозбудованому майданчику з наливним покриттям. На наше спортивне свято завітало багато гостей: депутат Львівської обласної ради Євген Буба, начальник управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації Роман Хім’як, начальники структурних підрозділів, депутати Мостиської міської ради та Яворівської районної ради, воїни-захисники, спортсмени та громадськість.

«Радіємо з того, що відкриття спортивного майданчика стало справжнім святом для громади. Сподіваємось, що і надалі тут буде так багато молоді, яка правильно і з користю проводитиме свій час», – зазначив Євген Буба.

Справді, дивлячись в очі маленьких українців, розумієш, що їм зараз дуже потрібні ці хвилинки радості.

За перемогу в турнірі боролися 4 команди, але обіграти усіх змогли юні футболісти з с.Малнів. Фіналісти турніру отримали чудові подарунки.

Нагадаю, що нам вдалося облаштувати цей майданчик за кошти обласного бюджету в межах реалізації Комплексної програми розвитку фізичної культури та спорту Львівщини на 2021-2025 роки, а також співфінансуванням з бюджету Мостиської ТГ.

Ми пам’ятаємо, що кожен новий день нам дарують наші воїни.

Слава ЗСУ!

Слава Україні!

Разом до перемоги!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора