Мостиська міська рада

Львівської області

Про проведення конкурсу

Дата: 24.10.2023 15:59
Кількість переглядів: 272

Фото без опису

Про проведення конкурсу на зайняття посади директора комунальної установи «Центр культурних послуг» Мостиської міської ради Львівської області

Відповідно до Закону України «Про культуру» та рішень сесії Мостиської міської ради від 20.10.2023р. №6 «Про створення комунальної установи «Центр культурних послуг» Мостиської міської  ради Львівської області» та від 20.10.2023р. №13 «Про оголошення конкурсу на посаду директора  комунальної установи «Центр культурних послуг» Мостиської міської ради Львівської області

Мостиська міська рада  оголошує конкурс на зайняття посади директора комунальної установи «Центр культурних послуг» Мостиської міської  ради Львівської області (далі - Центр).

Юридична адреса комунальної установи «Центр культурних послуг» Мостиської міської  ради Львівської області: 81300, Львівська область, Яворівський  район, м.Мостиська, вул.Грушевського, 18.

Приймання документів від претендентів здійснюється протягом 30 днів з дня оголошення конкурсу з 26 жовтня 2023 року до 24 листопада 2023 року.

Документи надсилаються поштою на адресу Мостиської міської ради: 81300, Львівська область, Яворівський  район, м.Мостиська, вул.Грушевського, 6, та на електронну адресу Мостиської міської ради: mostrada@ukr.net, конт. номер телефону: 0323441492.

Кваліфікаційні вимоги до кандидатів:

– вища освіта;

– стаж роботи у сфері культури не менше трьох років;

– володіння державною мовою;

– здатність за своїми діловими та моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.

 Не може бути призначена на посаду директора Центру особа, яка:

– за рішенням суду визнана недієздатною або її дієздатність обмежена;

– має судимість за вчинення злочину, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку, або на яку протягом останнього року накладалося адміністративне стягнення за вчинення корупційного правопорушення;

– є близькою особою або членом сім’ї керівників органу, що відповідно до статутних документів здійснює управління Центром.

Документи, які необхідно подати для участі в конкурсному відборі: 

  • заяву про участь у конкурсі (зразок додається) та про надання згоди на обробку персональних даних (зразок додається)  відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;
  • автобіографію, що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості;
  • копію документа, що посвідчує особу;
  • копії документів про вищу освіту;
  • два рекомендаційні листи довільної форми;
  • мотиваційний лист довільної форми. 

За бажанням претенденти можуть подавати інші документи, які підтверджуватимуть  їх  професійні чи моральні якості. 

Особа, яка подає документи, відповідає за достовірність поданої інформації. 

Упродовж трьох робочих днів після закінчення строку подання документів для участі в конкурсі орган управління оприлюднює подані документи на офіційному веб-сайті Мостиської міської ради відповідно до Закону України "Про захист персональних даних".

Усі зацікавлені особи протягом семи днів з дня оприлюднення відомостей про кандидатів можуть подавати пропозиції та зауваження щодо кандидатур на електронну пошту органу управління: mostrada@ukr.net, які передаються конкурсній комісії.

Конкурсний добір проводиться публічно.

Кандидата на посаду керівника закладу визначає конкурсна комісія за результатами відкритого  конкурсного відбору, обов’язковою умовою якого є публічна презентація кандидатами на посаду керівника закладу проектів програм розвитку закладу культури на один і п’ять років.

Персональний склад конкурсної комісії буде сформований не пізніше 30 днів після оголошення конкурсу на посаду директора комунальної установи «Центр культурних послуг» Мостиської міської  ради Львівської області з врахуванням пропозицій членів трудового колективу, громадських організацій у сфері культури відповідного функціонального спрямування та за участю кандидатур органу управління.

Керівник орган управління зобов’язаний призначити переможця конкурсу директора комунальної установи «Центр культурних послуг» Мостиської міської ради Львівської області не пізніше двох місяців з дня оголошення конкурсу.

Інша інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці може бути надана зацікавленим особам за місцем подання документів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора