Мостиська міська рада

Львівської області

Серпнева освітянська конференція 2023 – своєрідний старт нового навчального року

Дата: 30.08.2023 17:46
Кількість переглядів: 86

Фото без опису

Як завжди, цей захід не просто аналіз здобутків освіти за минулий рік і окреслення перспектив розвитку на наступний, а й джерело освітянського натхнення, позитиву й драйву від спілкування з колегами та однодумцями.

«Насамперед хочу зазначити, що сьогодні у всіх нас є можливість будувати плани на майбутнє завдяки титанічним зусиллям Збройних сил України. Вони – непереможні! А непереможні тому, що їх виховали справжні вчителі. А відтак, сьогодні, розмірковуючи над перспективами України, зокрема Мостиської громади, насамперед треба відзначити роль Вчителя, адже завдяки йому Україна стоїть. Тому, слава українському Вчителю!»,- зазначила міський голова Мирослава Пельц.

Освітня конференція розпочалась з хвилини мовчання у пам’ять про наших захисників, завдяки героїзму та подвигу яких сьогодні освітяни готуються до нового навчального року.

Всупереч війні освіта залишається пріоритетним напрямом. У 2022-2023 навчальному році з бюджету Мостиської міської ради на освіту виділено понад 98 мільйонів гривень.

Важливим чинником залишається безпека у школах. Протягом літа проведено поточні ремонти укриттів, де можливо, збільшено кількість місць. З 1 вересня 2023 року заклади загальної середньої освіти працюватимуть в очному форматі. Дітям, які знаходяться за кордоном, надано можливість здобувати освіту за індивідуальною формою (екстернат, сімейна).

За високий професіоналізм, багаторічну сумлінну працю, відданість професії та активну громадянську позицію наші педагоги були нагороджені грамотами та подяками.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора