Мостиська міська рада

Львівської області

Оглянули школи громади

Дата: 14.08.2023 16:55
Кількість переглядів: 144

Фото без опису

За декілька тижнів для школярів Мостищини пролунає шкільний дзвінок. Відтак, питання готовності закладів освіти до нового навчального року залишається надзвичайно актуальним. Як відомо, перед початком кожного навчального року вже став традиційним об’їзд закладів освіти району з метою перевірки стану їх готовності до початку навчального процесу.

14 серпня відбулася робоча виїзна нарада, в якій взяли участь начальник Яворівської районної військової адміністрації Ярослав Коминський, голова Мостиської ТГ Мирослава Пельц та начальниця відділу освіти, молоді та спорту міської ради Надія Гнатовська.

Під час об’їзду особлива увага приділялася створенню безпечного освітнього середовища. Створення та облаштування укриттів, наявність генераторів - одне з головних викликів, з якими ми успішно впорались. Були оглянуті харчоблоки, їдальні, котельні, спортивні і актові зали, приміщення і території закладів. Також, перевірено стан протипожежної та електробезпеки, підготовку до осінньо-зимового опалювального періоду.

Учасники об’їзду відмітили належний рівень підготовки шкіл до нового навчального року, в усіх закладах проведено поточні ремонтні роботи, здійснено заходи з енергозбереження, дотримання санітарно-гігієнічних вимог, створено комфортні умови для навчання та виховання дітей.

Незважаючи на хвилинки відчаю, учні та педагоги єднаються, щоб тримати свій освітній фронт – будувати щасливе та вільне майбутнє у незалежній державі.

Огляд навчальних закладів залишив в цілому позитивні враження, на належному рівні організована та ведеться підготовка до нового навчального року директорами шкіл та завідувачами дошкільних навчальних закладів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора