Мостиська міська рада

Львівської області

Запрацював дитячий табір у с. Зав’язанці на пожежну тематику

Дата: 07.08.2023 17:35
Кількість переглядів: 176

Фото без опису

7 серпня у старостинському окрузі № 3, в с. Зав’язанці, за участю міського голови Мирослави Пельц відкрито п’ятиденний дитячий табір на пожежну тематику. Табір функціонує в рамках проєкту «Акселерація потенціалу новостворених добровільних пожежних команд», що проводиться ГО «Добровольці – вогнеборці» за підтримки Фонду Східна Європа у партнерстві з Ukrainian Center for Independent Political Research та ГО Разом проти корупції коштом Європейського Союзу.

Місцем проведення табору обрано локації добровільної пожежної команди цього населеного пункту, закладу освіти, старостату і народного дому.

Впродовж п’яти днів діти будуть відпочивати, виконувати багато ігрових вправ та розвивальних тренінгів на пожежну тематику, займатись спортом і подорожувати. Запланована екскурсія до 26 пожежно-рятувальної частини у м. Мостиська.
До дитячого табору відповідно до підписаного між Мостиською міською радою та ГО «Добровольці – вогнеборці» Меморандуму залучено 12 дітей віком 8-10 років, який має сприяти популяризації серед дітей протипожежної безпеки, розвитку добровільного пожежного руху.

Активну роботу в функціонуванні табору приймають Дарія Костецька - завідувач народного дому с. Зав’язанці, Володимир Добровольський - начальник ДПК та Ігор Панчишин - член ДПК села, підтримку і допомогу в організації роботи табору надають староста старостинського округу Іван Підцерковний та керівник освітнього закладу Оксана Бервецька.

Сподіваємось, що діти добре відпочинуть, отримають багато корисної і потрібної інформації, наберуться додаткової енергії перед початком нового навчального року. Для цього Мостиська міська рада докладає максимум зусиль з урахуванням умов воєнного часу, в якому ми всі на даний час живемо.

Віримо в скорішу перемогу наших Збройних Сил України, з якою прийде спокійне життя у мирній країні, дитинство дітей стане щасливим, без повітряних тривог і вимушених подорожей до укриття.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора