Мостиська міська рада

Львівської області

П’ятиденний дитячий табір у с. Зав’язанці на пожежну тематику

Дата: 04.08.2023 11:54
Кількість переглядів: 298

Фото без опису

Протягом 7-11 серпня 2023 року  у старостинському окрузі №3 Мостиської  територіальної громади в  с. Зав’язанці планується проведення п’ятиденного дитячого табору на пожежну тематику в рамках проекту  «Акселерація потенціалу новостворених добровільних пожежних команд», що проводиться ГО «Добровольці – вогнеборці» за підтримки  Фонду Східна Європа у партнерстві з Ukrainian Center for Independent Political Research  та  ГО Разом проти корупції коштом Європейського Союзу.

До дитячого табору за згодою батьків буде залучено відповідно до підписаного між Мостиською міською радою та ГО «Добровольці – вогнеборці»  Меморандуму  12  дітей віком 8-10 років, в першу чергу з  вразливих категорій населення (дітей з інвалідністю, дітей-сиріт, та дітей позбавлених батьківського піклування, дітей працівників, які загинули під час виконання службових обов’язків, дітей ветеранів, дітей внутрішньо переміщених осіб, дітей із малозабезпечених та багатодітних сімей тощо).

Сам проект, право на участь у якому виборола наша територіальна громада, спрямований на популяризації серед дітей протипожежної безпеки, розвитку добровільного пожежного руху.

В програмі дитячого табору різноматні вправи, ігри та  розвивальні тренінги на пожежну тематику.

 Табір буде функціонувати тільки  в денний період часу впродовж якого передбачено харчування дітей.

Сподіваємось, що такий захід буде сприяти загальному розвитку дітей та виробленню в них елементарних навиків з протипожежної безпеки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора