Мостиська міська рада

Львівської області

У с. Липники відкрили добровільну пожежну команду

Дата: 31.07.2023 11:40
Кількість переглядів: 241

Фото без опису

Функціонування пожежної команди – це перш за все, інвестиція в безпеку, а від так – врятовані людські життя та збережене від вогню майно.

30 липня в с. Липники урочисто заступила на чергування добровільна пожежна команда.

Відкриваючи добровільну пожежну команду, голова Мостиської ТГ Мирослава Пельц урочисто перерізала стрічку та побажала пожежникам наснаги в почесній справі порятунку людських життів та матеріальних цінностей.

Також до вітань приєднався голова Яворівська районна рада Микола Романюк. Він підкреслив, що створення на Мостищині команд добровільної пожежної охорони є важливими внеском для забезпечення безпечного життя та побуту мешканців області.

Про важливість створення даного підрозділу говорив і начальник Яворівського районного управління Іван Гембальський. Вітаючи працівників новоствореного пожежного формування з початком нелегкої та вкрай важливої й потрібної громаді роботи, він наголосив, що створення пожежної команди значно полегшить роботу підрозділів ДСНС.

«Ми не зупинятимемося на досягнутому, а будемо продовжувати роботу, спрямовану на те, щоб навіть у найвіддаленіших, селах області діяли підрозділи місцевої пожежної охорони», – відзначив Валерій Глобенко - заступник начальника Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Львівській області.

🇵🇱Особливі слова подяки від імені усіх жителів громади хочемо адресувати нашим друзям з Польщі, без підтримки яких такі проекти було б дуже важко реалізувати. Andrzej Huk, Michal Glodzkі, Witold Kazienko, Marek Kudla - низький вам уклін! Крім того, колеги-поляки запропонували провести спільні українсько-польські навчання для підвищення професійної майстерності рятувальників.

👨‍🚒Також на святі були присутні вже досвідчені ДПК с. Черневе, с. Берегове та с. Зав’язанці. Усі вони тісно взаємодіють між собою та діляться безцінним досвідом.

Добровільні пожежні команди співпрацюють з КНП «Мостиська міська лікарня» та ЦПМСД Мостиської міської ради. Ця взаємодія є прикладом спільного досягнення єдиної мети – великої Перемоги.

Отож, тепер безпеку та спокій населення забезпечуватиме команда з п'яти пожежників-добровольців, які пройшли спеціальну підготовку та отримали необхідні знання та навички для ліквідації надзвичайних ситуацій.

Слід зазначити, що місцеві пожежні чергуватимуть у цілодобовому режимі, і у випадку виникнення пожежі, до прибуття основних сил зможуть протистояти руйнівній стихії вогню. Сільські рятувальники забезпечені необхідним обладнанням, яке дозволить їм виконувати завдання за призначенням.

Під час повномасштабної війни кожен з нас робить свій внесок у Перемогу.

Пожежники – гарантія безпеки для наших громадян.

Тому дякуємо усім причетним за створення цього важливого пожежного пункту і щиро зичимо рятувальникам спокійних чергувань та якомога менше тривожних викликів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора