Мостиська міська рада

Львівської області

До відома мешканців громади

Дата: 20.07.2023 11:05
Кількість переглядів: 281

Фото без опису

Відповідно до Указу Президента України від 24.02.2022 №64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні», Закону України «Про основи національного спротиву», наказу Командувача Сил територіальної оборони України від 04.05.2023 № 194 «Про затвердження та введення в дію «Програми базової підготовки громадян України до національного спротиву», розпорядження голови Львівської обласної військової адміністрації «Про порядок організації і проведення у Львівській області заходів базової підготовки громадян України до національного спротиву» Мостиською міською радою формуються групи для базової підготовки мешканців громади.

Програма визначає основи організації підготовки населення під час реагування на загрози воєнній безпеці України та виконання завдань територіальної оборони.

Базова підготовка - це цілеспрямований та організаційний процес послідовних заходів навчання, виховання та набуття індивідуальних спроможностей, які спрямовані на формування у громадян потрібного рівня знань, умінь, навичок, фахової майстерності, фізичних та психологічних якостей, необхідних для виконання обов'язків та завдань в особливий (воєнний) період.

Контактна особа Мостиської міської ради з питань формування груп для зазначеної базової підготовки - Володимир Волошин, тел. 067 276 11 24.

Разом до перемоги над ворогом.

Слава Україні! Героям Слава!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора