Мостиська міська рада

Львівської області

Щодо формування нового складу комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації проти України

Дата: 19.07.2023 14:37
Кількість переглядів: 136

Фото без опису

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 30 травня 2023 № 565 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 21 квітня 2023 р. № 381», формується новий склад комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації проти України. Згідно з пунктом 7 Порядку надання компенсації  для відновлення окремих категорій об’єктів нерухомого майна, пошкоджених внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації, з використанням електронної публічної послуги «єВідновлення», до складу комісії входять представники громадськості.

Заява про висунення кандидатури від громадськості подається відповідно до вимог зазначеного Порядку, на електронну адресу mostrada@ukr.net.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора