Мостиська міська рада

Львівської області

Запрошуємо представників бізнессередовища до участі у круглому столі

Дата: 09.05.2023 09:47
Кількість переглядів: 134

Фото без опису

Запрошуємо представників бізнессередовища громади та представників агропромислового сектору, котрі зацікавлені в розширені виробництва та залучені міжнародної допомоги до участі у круглому столі.

ВГО «Асоціацією платників податків України» у Львівській області спільно із інвестиційним відділом Львівської ОВА, та за підтримки Центру міжнародного приватного підприємництва CIPE Ukraine, реалізовує проект у територіальних громадах Львівської області, метою якого є сприяння у відновленні та розвитку підприємницької діяльності.

Зустріч з підприємницьким сектором у Яворівському районі, буде проведено у форматі «круглого столу» 10 травня 2023 р. о 12 год. в приміщені ресторану «Імпреза» за адресою: м. Яворів, вул. Маковея, 98 а.

На зустрічі буде роз’яснено про діючі інструменти фінансування від міжнародних донорів та урядові програми підтримки підприємництва, також про механізми допомоги виходу українських виробників на міжнародний ринок.

Спікери:

Лілія Долінська - Голова Ради ТВ ВГО АППУ у Львівській області;

Орест Фільц – директор КУ «Агенція регіонального розвитку Львівської області» про підтримку від Уряду, ЛОВА, та міжнародних донорів;

Оксана Віхоть - представниця відділу інвестиційної політики ЛОВА про програми підтримки експортерів;

Представник Львівського центру ОЦЗ, про діючі програми підтримки від Уряду України;

Представник МОМ, про діючі гранти для бізнесу від МОМ (за погодження); Представник USAID інформування про діючі гранти для бізнесу (за погодження).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора