Мостиська міська рада

Львівської області

Про проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку на території міської ради

Дата: 07.04.2023 14:32
Кількість переглядів: 194

Фото без опису

Найменування, місцезнаходження організатора конкурсу

Повне найменування: Мостиська міська рада Львівської області

Місцезнаходження: 81300, Львівська обл., м. Мостиська, вул. Грушевського,6

Підстава для проведення конкурсу

Рішення виконавчого комітету Мостиської міської ради № 11  від  17 березня 2023 р.           

Місце і час проведення конкурсу, прізвище та посада, номер телефону особи, в якої можна ознайомитися з умовами конкурсу.

Прийом документів на Конкурс буде проводитись з «07» квітня 2023 року по «09» травня 2023  року за адресою: м. Мостиська, вул. Грушевського, 6 (кабінет відділу капітального будівництва, ЖКГ та комунальної власності).

З умовами конкурсу можна ознайомитися за телефоном: (0676725298), головний спеціаліст  відділу капітального будівництва, житлово-комунального господарства, та комунальної власності   Мостиської міської ради Угрин Василь Ярославович.

Надання послуги з призначення управителя багатоквартирного будинку на території Мостиської міської ради – згідно Конкурсної документації з додатками, яка розміщена на офіційному веб-сайті Мостиської міської ради.

Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу

Для участі у конкурсі учасник повинен надати документи, що підтверджують його відповідність наступним критеріям:

  1. ціна послуги, що включає відповідно до статті 10 Закону України «Про житлово-комунальні послуги» витрати на утримання багатоквартирного будинку, прнбудинкової території, поточний ремонт спільного майна багатоквартирного будинку, винагороду управителю з розрахунку на 1 м кв. загальної площі багатоквартирного будинку
  2. рівень забезпеченості учасника конкурсу матеріально-технічною базою.
  3. наявність персоналу, що відповідає кваліфікаційним вимогам до професій працівників та має необхідні знання і досвід (з урахуванням договорів щодо залучення співвиконавців).
  4. фінансова спроможність учасника конкурсу
  5. наявність досвіду роботи з надання послуг у сфері житлово-комунального господарства.

Характеристика території, де повинні надаватися послуги з призначення управителя багатоквартирного будинку – м.Мостиська. Перелік об’єктів конкурсу, щодо яких оголошено конкурс з призначення управителя багатоквартирних будинків в м.Мостиська наведено у додатку 2 до конкурсної документації.

Способи, місце та кінцевий строк подання  конкурсних пропозицій

Конкурсна пропозиція подається особисто або надсилається поштою.

Конкурсні пропозиції подаються за адресою: 81300, Львівська обл., м. Мостиська, вул. Грушевського, 6, 1 поверх, кабінет відділу капітального будівництва, житлово-комунального господарства, та комунальної власності  Мостиської міської ради.

Кінцевий строк подання конкурсних пропозицій «09» травня 2023 р.  до 12.00 год.

Розкриття конвертів з конкурсними пропозиціями буде відбуватися «10» травня 2023 р.  о 10.00 год., за адресою: 81300, Львівська обл., м. Мостиська, вул. Грушевського, 6, 1 поверх, зал засідань.

КОНКУРСНА ДОКУМЕНТАЦІЯ ДЛЯ ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ З ПРИЗНАЧЕННЯ  УПРАВИТЕЛЯ БАГАТОКВАРТИРНОГО БУДИНКУ НА ТЕРИТОРІЇ М.МОСТИСЬКА 2023 рік

Додатки до конкурсної документації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора