Мостиська міська рада

Львівської області

Про оприлюднення проекту Детального плану території (ДПТ) та звіту про стратегічну екологічну оцінку (СЕО)

Дата: 28.03.2023 14:45
Кількість переглядів: 154

Фото без опису

1. Детальний план території по зміні цільового призначення земельної ділянки під розміщення та експлуатацію основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості на території Мостиської міської ради Яворівського району Львівської області.

Проектним рішенням даного ДПТ передбачено зміну цільового призначення земельної з кадастровим № 4622484000:11:000:0080 з земель для ведення особистого селянського господарства на землі виробничої забудови для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості. Площа ділянки становить 0,9846 га.

2. Орган, що прийматиме рішення про затвердження ДПТ та Звіту про СЕО – Мостиська міська рада Львівської області.

Розробник ДПТ – ФОП Лаврін Я.В.

Розробник СЕО – ТзОВ «Еко Центр Проект».

3. Процедура громадського обговорення та строки подання пропозицій та зауважень у процесі здійснення СЕО здійснюється відповідно до ЗУ «Про стратегічну екологічну оцінку», а саме:

а) дата початку проведення громадського обговорення та строки обговорення – 30 днів з дня оприлюднення повідомлення з 30.03.2023 до 02.05.2023;

б) способи участі громадськості: надання пропозицій і зауважень до закінчення терміну громадського обговорення на поштову адресу: Мостиська міська рада Львівської області (81300, вул. Михайла Грушевського, 6, м. Мостиська, Яворівський р-н, Львівська область).

в) дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань:

02.05.2023року о 15:00 год., М. Мостиська, вул. Грушевського, 6, в приміщенні сесійного залу Мостиської міської ради

г) Ознайомитися з проектом і надати зауваження та пропозиції щодо проекту ДПТ та звіту про СЕО можна за адресою: Мостиська міська рада Львівської області (81300, вул. Михайла Грушевського, 6, м. Мостиська, Яворівський р-н, Львівська область).

Адреса сайту: https://mostyska-gromada.gov.ua/

ґ) Розпорядником інформації щодо стану довкілля та інформації пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується ДПТ є Мостиська міська рада Львівської області.

4) Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту ДПТ та звіту про СЕО: не передбачено.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора