Мостиська міська рада

Львівської області

Про початок проведення громадського обговорення кандидатури старости старостинського округу №8

Дата: 02.03.2023 09:19
Кількість переглядів: 362

Мостиська міська рада інформує про початок проведення громадського обговорення кандидатури Демського Володимира Павловича на посаду старости старостинського округу № 8 Мостиської територіальної громади, яке відбудеться в період з 7 по 19 березня 2023 року включно на території відповідного старостинського округу, а саме с. Раденичі, с. Хатки, с. Чижевичі, с. Підліски, с. Вишенька.

Розпорядження міського голови від 21 лютого 2023 року №86-р «Про проведення громадського обговорення кандидатур на посаду старости старостинського округу №8 Мостиської територіальної громади» розміщено на офіційному вебсайті, фейсбук-сторінці Мостиської міської ради.

Громадське обговорення відбуватиметься у два етапи:

Перший етап у формі опитування здійснюється членами організаційного комітету, які надають особам, які мають право голосу, підписний лист на підтримку кандидатури старости. Підписний лист повинен бути заповнений громадянином(кою) із обов’язковим зазначенням його(її) прізвища, власного імені (усіх власних імен) та по батькові (за наявності), числа, місяця і року народження, серії та номера паспорта громадянина України (тимчасового посвідчення громадянина України - для осіб, недавно прийнятих до громадянства України) та засвідчується підписом такого учасника.

Перший етап проводитиметься:

7 березня 2023 року у с.Раденичі;

9 березня 2023 року – с. Хатки, с. Чижевичі, с. Підліски, с. Вишенька.

Другий етап у формі громадських слухань щодо підтримки запропонованої кандидатури на посаду старости, що відбудеться у вихідний день (неділя) – 19 березня 2023 року на території старостинського округу.

Можливість взяти участь в опитуванні за кандидатуру старости отримають жителі, які мають право голосу на виборах і які зареєстровані у населених пунктах відповідного старостинського округу.

Під час проведення опитування необхідно обов’язково пред’явити  паспорт громадянина України або тимчасове посвідчення громадянина України - для осіб, недавно прийнятих до громадянства України.   

За додатковою інформацією щодо проведення громадського опитування прохання звертатися до виконавчого комітету Мостиської міської ради. 

Протокол № 1 організаційного комітету з проведення громадського обговорення кандидатури старости старостинського округу №8 Мостиської територіальної громади

Підписний лист 

Список членів комісії відповідальних за проведення вивчення громадської думки щодо кандидатури старости за населеними пунктами, що входять до складу старостинського округу № 8

Інформаційна довідка


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора