Мостиська міська рада

Львівської області

Весь світ єднається заради України!

Дата: 16.02.2023 10:13
Кількість переглядів: 129

Фото без опису

15-16 лютого у Варшаві проходить спеціалізована виставка та конференція ReBuild Ukraine, яка сприятиме відновленню нормального життя українських громад, постраждалих внаслідок війни.

Мостиську громаду на форумі представляє міський голова Мирослава Пельц

Даний захід відбувається за підтримки Міністерства розвитку громад та територій України, Міністерства закордонних справ України, Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій, а також профільних міністерств країн-партнерів ЄС.

Основною метою цього заходу є прискорення фінансування для відновлення українських громад, які постраждали внаслідок військової агресії, а також залучення інвестицій у міста та регіони України, які сьогодні підтримують мільйони переміщених сімей та мають привабливі інвестиційні можливості.

ReBuild Ukraine прагне об'єднати на єдиній публічній платформі державні структури, міжнародні донорські та фінансові організації, територіальні громади, представників благодійних фондів, інвестиційних та будівельних компаній.

Ми щиро дякуємо всій світовій спільноті за підтримку України на шляху до перемоги!

Хоча масштаби руйнувань значні, але завдяки активній участі країн-партнерів можливо буде подолати цей виклик. Це стане вікном можливостей для розвитку багатьох галузей економіки як в Україні, так і в інших країнах світу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора