Мостиська міська рада

Львівської області

Відкрито оновлене терапевтичне відділення міської лікарні

Дата: 27.12.2022 14:28
Кількість переглядів: 274

Гарним подарунком до Нового Року та Різдвяних свят стало відкриття оновленого терапевтичного відділення КНП «Мостиська міська лікарня» Мостиської міської ради. Міська влада на чолі з Мирославою Пельц здійснила мрію та втілила в реальне життя свій задум – створення сучасних умов для лікарів і пацієнтів цього відділення.

Від вересня тут кипіла робота – тривав ремонт, закуповувались нові меблі та обладнання. Тож тепер відділення відповідає усім вимогам та нормам, а ще стало значно комфортнішим та затишнішим.

«Маємо чітке бачення і депутатського корпусу, і представників міської ради, що потрібно і далі працювати над залученням коштів у медичний заклад, який потрібно продовжувати ремонтувати, оснащувати сучасним обладнанням та зацікавлювати працювати тут хороших спеціалістів»,- зазначила міський голова Мирослава Пельц

Директор КНП « Мостиська міська лікарня» Мостиської міської ради Віктор Копач висловив вдячність платникам податків,міському голові та меценатам за чудову співпрацю на благо нашої громади!

Зроблено перші кроки до наближення стану медичного обслуговування населення до європейського рівня!

У єдності сила!

Єднаймось заради перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора