Мостиська міська рада

Львівської області

Обговорено дії при розгортанні «Пунктів незламності»

Дата: 09.12.2022 12:15
Кількість переглядів: 196

Фото без опису

8 грудня міський голова Мирослава Пельц провела позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.

На засіданні розглянуто координацію роботи міської ради, служб і установ при розгортанні «Пунктів незламності» на території громади на випадок надзвичайної ситуації в умовах повної відмови енергосистеми України. Начальник управління економічного розвитку і інвестиційної політики громади Павло Осипов проаналізував вжиті заходи для належного матеріально-технічного забезпечення «Пунктів незламності». Також наголошено на необхідності придбання газових обігрівачів та плиток на зрідженому паливі для організації альтернативного обігріву приміщень таких пунктів та приготування їжі в них, а також іншого необхідного інвентарю і обладнання.

За результатами наради визначено потребу в матеріальному забезпеченні «Пунктів незламності» та напрацьовано шляхи її вирішення, визначено відповідні завдання для комунальних підприємств, керівників установ та організацій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора