Мостиська міська рада

Львівської області

Пункти обігріву в громаді на зиму

Дата: 03.11.2022 14:58
Кількість переглядів: 270

Фото без опису

У Мостиській територіальній громаді проводяться підготовчі роботи щодо  облаштування на зиму стаціонарних пунктів обігріву  через можливі  обстріли енергетичної системи та систем газопостачання України збоку російської федерації, що в свою чергу може спричинити  проблеми з теплопостачанням, опалюванням житлових будинків і адміністративних будівель.

Поки що такі  пункти обігріву планується організувати  у всіх трьох  закладах освіти міста Мостиська, адміністративній будівлі по вулиці Грушевського 22,  народному домі міста, в адміністративних будівлях старостинських округів у селах Берегове і Гостинцеве  та в закладі освіти у с.Твіржа.

На випадок пошкодження або знищення систем життєзабезпечення населення   пункти обігріву мають бути обладнані енергонезалежними джерелами опалення,  резервними джерелами живлення,   місцями з встановленими джерелами резервного живлення для гаджетів, павербанків, ліхтарів, тощо, найбільш необхідними медикаментами.

Місця розташування пунктів обігріву мають бути загальнодоступні, позначені інформаційними табличками і вказівниками руху до них.

Пункти обігріву створюються для місцевих жителів та подорожуючих у автомобільних транспортних засобах на випадок утворених заторів на дорогах через снігові намети, хуртовини, з метою запобігання  переохолодження  населення, надання допомоги людям у період значного пониження температури (-15С та нижче), забезпечення реалізації пріоритетних завдань щодо реагування на надзвичайні ситуації зимового періоду.

У випадку виникнення надзвичайних ситуацій природнього і техногенного характеру кількість таких пунктів обігріву може бути збільшена, а   географія  їх розташування розширена.

Міська рада закликає мешканців громади, а особливо житлових будинків міста  Мостиська,  завчасно підготуватись до випробувань, які можуть виникнути у зв’язку із сильними морозами та порушенням системи газо- та електропостачання через пошкодження їх систем.

Пережиймо цю зиму разом. Підтримаймо і допоможем  одне одному задля якнайшвидшої перемоги над ворогом!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора