Мостиська міська рада

Львівської області

Члени ДПК с. Зав’язанці підвищують свою кваліфікацію

Дата: 17.10.2022 12:19
Кількість переглядів: 212

Фото без опису

В неділю, 16 жовтня, у с. Зав’язанці командир добровільної пожежної команди Володимир Добровольський і члени команди отримали посвідчення про проходження спеціальної підготовки. Урочисто вручив посвідчення представник міської ради Володимир Волошин за участю старости старостинського округу Івана Підцерковного.

Спецпідготовку команда проходила у навчальному пункті Аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС у Полтавській області та у 26 ДПРЧ Яворівського ГУ ДСНС у Львівській області в  рамках програми «Вогнеборці. Вдосконалення цивільного захисту в Україні» у співпраці з BGK (Банком крайового господарства) та фінансування ЄС.

Отримання таких посвідчень - ще один важливий крок на шляху до формування повноцінного пожежно-рятувального підрозділу, покликаного  брати участь у гасінні пожеж, рятувати майно мешканців громади та сприяти безпеці життєдіяльності.

Мостиська міська рада сприяє розвитку добровольчого пожежного руху, робить чимало для формування таких пожежних команд в кожному старостинському окрузі, особливо в тих, які значно віддалені від адміністративного центру - м. Мостиська, де дислокований державний пожежно-рятувальний підрозділ, доїзд якого до місця надзвичайної ситуації займає чимало часу, а кожна протермінована хвилина - це чиєсь здоров’я і життя, знищене пожежею майно.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора