Мостиська міська рада

Львівської області

Співпраця з МГО "АМ"Еммануїл" в рамках американського проєкту Operation Blessing

Дата: 19.09.2022 16:44
Кількість переглядів: 664

??Україна переживає надважкий час своєї історії. Українці відстоюють не лише незалежність своєї країни, а й цінності усього демократичного світу. Проте, допоки війна триває - гинуть люди, продовжуються обстріли українських міст та сіл, поглиблюється гуманітарна катастрофа. Українці хоробрі, мужні та єдині, як ніколи, проте потребують підтримки один одного та допомоги міжнародної спільноти.

Надійною підтримкою нашої громади стала МГО « АМ «Еммануїл». Це люди з великим серцем та щирою душею. Безмежно дякуємо Kostyantyn Lytvynenko, Galyna Kucher, Kim Mitchen, Mark Dijkens за щиру підтримку та допомогу.

?Під час зустрічі з міським головою Мирославою Пельц обговорено перспективи розвитку нашої співпраці та допомоги Мостиській громаді,зокрема ВПО,що проживають на території міської ради(територіальної громади).

?Ці люди підтримали українців у їхньому прагненні бути вільними та незалежними. Крім того,надають таку потрібну гуманітарну допомогу.

В старостинському окрузі №2 (Гостинцеве,Завада,Твіржа,Вуйковичі,Завадів,Підгать)наші гості особисто зустрілися з людьми,які через військову агресію росії покинули рідні міста та домівки і знайшли прихисток у нашій громаді.

Непереможні,бо об’єднані!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора