Мостиська міська рада

Львівської області

Пожежне спорядження для ДПК с.Зав'язанці

Дата: 19.09.2022 16:21
Кількість переглядів: 616

Фото без опису

?Пожежне спорядження для ДПК с. Зав’язанці в рамках грантової підтримки від Фонду міжнародної солідарності.

???В рамках реалізації проекту «Вогнеборці. Вдосконалення цивільного захисту в Україні на місцевому рівні», що реалізується Фондом міжнародної солідарності по програмі "U-LEAD з Європою" і співфінансується програмою польської співпраці задля розвитку Міністерства закордонних справ Республіки Польща для добровільної пожежної команди с. Зав’язанці Яворівського району відповідно до укладеного договору дарування Мостиська міська рада днями отримала чергову партію пожежного спорядження і спеціального обладнання, які закуплені в рамках грантової підтримки по проекту, що імплементується у співпраці з BGK (Банком крайового господарства) та фінансується ЄС.

За підтримки наших закордонних партнерів, за сприяння керівництва міської ради продовжується робота по технічному оснащенню підрозділів пожежної охорони Мостиської територіальної громади, що позитивно впливає на зміцнення їх матеріально-технічної бази, підвищує спроможності добровільних пожежних команд своєчасно запобігати надзвичайним ситуаціям, проводити рятувальні роботи та ліквідовувати осередки пожеж і вогнищ, приходити на допомогу саме тоді, коли це вкрай необхідно, коли дорога кожна хвилина для збереження майна, життя і здоров’я людини.

?Мостиська міська рада зацікавлена у зміцненні системи цивільного захисту в нашій громаді і висловлює щиру подяку нашим міжнародним партнерам з Фонду міжнародної солідарності за підтримку і надану нам допомогу, що особливо важливо в час великих випробувань для нашої країни, коли вирішується її доля, відвойовується незалежність у війні з російським агресором



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора