Мостиська міська рада

Львівської області

Інформація щодо подовження відстрочки військовозобов’язаних від призову

Дата: 15.09.2022 09:49
Кількість переглядів: 334

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 07 вересня 2022 року № 1002 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 3 березня 2022 р. № 194» та наказу Міністерства економіки України від 13 вересня 2022 року № 3071 «Про продовження строку дії відстрочок від призову на військову службу під час мобілізації» продовжено на два місяці строк дії відстрочки від призову на військову службу під час мобілізації військовозобов’язаних, які були заброньовані згідно з наказами Міністерства економіки України відповідно до переліку.

В разі звільнення військовозобов’язаного з підприємства, установи, організації або переведення його на іншу посаду у підприємстві, установі, організації роботодавцю необхідно протягом 1 дня надати до Мінагрополітики інформацію щодо анулювання бронювання військовозобов’язаного працівника.

Інформацію слід надсилати на електронну скриньку Agromobplan2022@gmail.com, в темі листа обов’язково вказувати спочатку назву підприємства, а потім - питання, стосовно якого є звернення («щодо анулювання бронювання»).

Звертаємо увагу, що відповідальність за включення військовозобов’язаних до пропозицій та організацію їх бронювання на період мобілізації та воєнний час покладається на керівників підприємств, установ та організацій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора