Мостиська міська рада

Львівської області

Обгрунтування технічних та якісних характеристик закупівлі

Дата: 06.09.2022 12:18
Кількість переглядів: 255

Фото без опису

Обгрунтування технічних та якісних характеристик закупівлі послуги з буріння та облаштування гідрогеологічних розвідувальних свердловин з наданням гідрогеологічного висновку на території Мостиської територіальної громади, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі закупівлі

Підстава для публікації обгрунтування: постанова Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 №1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 01.08.2013 №631 і від 11.10.2016 №710».

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія:

найменування – Мостиська міська рада Львівської області

місцезнаходження – 81300, Україна, Львівська обл., м. Мостиська, вул. Грушевського, буд. 6

ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань – 26307500

категорія – органи державної влади та органи місцевого самоврядування, зазначені у пункті 1 частини першої статті 2 Закону України «Про публічні закупівлі»

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності):  ДК 021:2015:76430000-6 - Послуги з буріння та експлуатації свердловин (Послуга з буріння та облаштування гідрогеологічних розвідувальних свердловин з наданням гідрогеологічного висновку на території Мостиської територіальної громади (ДК 021:2015: 76431000-3 - Послуги з буріння свердловин)

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: вид предмета закупівлі – закупівля послуг, відкриті торги,  ідентифікатор закупівлі  UA-2022-09-05-009717-a

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 370 000 грн. Розрахунок очікуваної вартості предмета закупівлі проведено відповідно рекомендаціям Наказу Мінекономіки від 18.02.2020р. № 275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі». Очікувана вартість предмета закупівлі визначена на підставі комерційних пропозицій.

Комерційна пропозиція № 1

Комерційна пропозиція №2

Комерційна пропозиція №3

Розмір бюджетного призначення: відповідно до Рішення позачергової сесії від 10.08.2022 року №3 «Про внесення змін до показників бюджету Мостиської міської ради (територіальної громади) на 2022 рік» розмір бюджетного призначення становить 370 000 грн.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: Термін надання послуг — з дати укладання договору по 31.12.2022р.

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі складені  відповідно до  норм чинного законодавства і зазначені в тендерній документації. Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до комерційних пропозиції з врахуванням вимог у технічному завданні:

1. Пробурити 8 пошукових свердловин в межах визначених ділянок. Середня глибина буріння 25 м. Сумарний метраж буріння – 200 м. Конструкція свердловин наступна: буріння від 0 до 25 м діаметром до 300 мм. Обсадна колона: ПВХ труби діаметром 125 мм, з фільтром (ПВХ напилення, або дротяний) з гравійною обсипкою (за потреби) в інтервалі водовмісних порід.

2. Під час буріння фіксувати геологічний розріз (зокрема інтервал піщаних відкладів). По кожній свердловині скласти ГТХ (геолого-технічну характеристику) та прикласти в додатках до гідрогеологічного висновку.

3. По кожній свердловині (яка розкрила водовмісні породи) провести одиночні пробні відкачки на одне-два пониження протягом 6-24 годин (або групові, від потреби), в залежності від дебіту та результату. Всього до 8 діб відкачок. В процесі відкачок вести спостереження за зниженням рівня підземних вод. Після закінчення відкачки провести спостерігатися за відновленням рівня підземних вод до статичного. Всього до 8 діб відкачок (з відновленням рівня).

4. Під час відкачок з кожної свердловини відібрати по одній пробі води на хімічний аналіз та виконати аналіз в акредитованій лабораторії. Максимально – 8 проб води.

5. Пробурені свердловини геодезично прив’язати в висотному і плановому положенні та винести розташування на космознімок (аерофотознімок) та додати таблицю з координатами в системі координат WGS-84.

6. За результатами робіт визначити свердловини, які залишаються в якості спостережних для подальших робіт, а які ліквідовуються. Ліквідацію пошукових робіт узгодити з замовником.

7. За результатами відкачок оцінити водоносність четвертинних відкладів в межах ділянки робіт і оцінити можливість влаштування на ній водозабору з конкретними точками буріння розвідувально-експлуатаційних свердловин.

8. Роботи оформити у вигляді гідрогеологічного висновку та надати замовнику у 3 паперових примірниках та у електронному вигляді (формат pdf).

9. Термін виконання робіт – 60 днів з моменту укладання договору.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора