Мостиська міська рада

Львівської області

Зустріч у Мостиській громаді з представниками Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН та Львівською аграрною палатою

Дата: 20.06.2022 17:08
Кількість переглядів: 384

Фото без опису

17 червня відбулась зустріч голови Мостиської міської ради Мирослави Пельц з представниками Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (ФАО) та головою Львівської аграрної палати Ігорем Вуйциком.

Мостиська територіальна громада є однією з небагатьох претендентів у Львівській області на отримання допомоги від ФАО. Зважаючи на серйозні й постійні проблеми у виробництві харчових продуктів, з якими стикаються багато українських сімей, ФАО у співпраці з Урядом України, зокрема з Міністерством аграрної політики та продовольства, надає допомогу домогосподарствам, щоб вони могли продовжувати займатися сільським господарством та підтримувати продовольчу безпеку своїх сімей та громад.

Сільськогосподарські ресурси будуть надаватись з урахуванням харчової цінності, агроекологічного районування та традиційних місцевих уподобань, щоб забезпечити дотримання сезонних термінів виробництва харчових продуктів.

Допомога надаватиметься внутрішньо переміщеним особам та приймаючим сім’ям, які відповідають критеріям вразливості, а саме є дрібними фермерам, які постраждали внаслідок конфлікту, зокрема ті, що мають низький рівень доходу або відсутність доходу, домогосподарства, які страждають від продовольчої незахищеності, домогосподарства, які очолюють жінки, або домогосподарства, які очолюють одинокі батьки.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора