Мостиська міська рада

Львівської області

Про облік внутрішньо переміщених осіб

Дата: 08.03.2022 11:37
Кількість переглядів: 416

Фото без опису

До відома мешканців Мостиської територіальної громади!

У зв’язку зі збільшенням потоку громадян, які переїжджають зі східних і центральних областей України на західні території нашої держави через військову агресію Росії, з метою забезпечення координаційної роботи з внутрішньо переміщеними особами, дотримання їх прав і свобод, відповідно до доручення начальника Львівської обласної військової адміністрації від 04.03.2022 року  № 7/0/6-22ВА ведеться облік внутрішньо переміщених осіб, які тимчасово перебувають на території Мостиської ТГ.

В Мостиській міській раді такий облік ведеться з 7 березня в відділі «Центр надання адміністративних послуг» (м. Мостиська, вул. Грушевського, 3, тел. 0985656117).

В сільських населених пунктах територіальної громади облік буде вестись безпосередньо у старостинських округах по місцю тимчасового перебування внутрішньо переміщених осіб.

Мешканцям м. Мостиська та суб’єктам готельного бізнесу, в яких проживає зазначена категорія осіб, необхідно поінформувати їх про необхідність зареєструватись у відділі «Центр надання адміністративних послуг» Мостиської міської ради (м. Мостиська, вул. Грушевського, 3, тел. 0985656117).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора