Мостиська міська рада

Львівської області

День шанування Світлої пам’яті Героїв небесної сотні

Дата: 18.02.2022 15:37
Кількість переглядів: 257

Фото без опису

???? На жаль історія знову повторюється, залишаючи за собою невинні жертви, гіркі сльози батьків, втрати для держави. Ми повинні пам’ятати і не забувати героїчні сторінки непростої історії, коли проливали кров патріоти. Це наш обов’язок перед майбутніми поколіннями, перед пам’яттю загиблих співвітчизників.

???????? Герої не вмирають!... Так сьогодні розпочався захід присвячений дню пам’яті тих, хто загинув на передовій віддаючи своє життя за світле і вільне майбутнє наших земляків. Духовенство розпочали захід з відправлення панахиди. Після з вступним словом до присутніх звернулась міський голова Мирослава Пельц, яка підкреслила важливість проведення таких заходів, адже в них йдеться про вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні.

????На заході із героїко патріотичними піснями виступили учні шкіл, засвітивши Свічі Пам’яті та поклавши їх біля пам’ятника Борцям За Волю України, присутні вшанували пам'ять захисників та захисниць України хвилиною мовчання.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора