Мостиська міська рада

Львівської області

Обговорено забезпечення життєдіяльності громади в умовах надзвичайних ситуацій

Дата: 15.02.2022 12:40
Кількість переглядів: 480

Фото без опису

Сьогодні, 15 лютого, відбулася нарада міського голови Мирослави Пельц щодо забезпечення життєдіяльності громади в умовах надзвичайних ситуацій.

На нараді були присутні керівники підприємств, що забезпечують електропостачання, газопостачання, водопостачання та зв’язок, старости громади, представники поліції, медицини та першого відділу Яворівського РТЦК та СП, працівники міської ради, члени громадських формувань.

Керівники відповідних підприємств інформували про те, що у сфері енерго-, водо- та газозабезпечення аварійних ситуацій немає, ремонтні бригади працюють у штатному режимі та готові до ліквідації аварій. Обговорено можливість аварійного енергозабезпечення закладів медицини.

Відповідальний з питань цивільного захисту Володимир Волошин інформував про організацію укриття населення, стан та наявність захисних споруд. Також обговорено питання формування бригади територіальної оборони, матеріальне забезпечення підрозділу та можливість проходження військової служби за контрактом.

Продовжуючи нараду міський голова Мирослава Пельц наголосила, що підстав для паніки та передумов для вторгнення немає, потрібно зберігати спокій.

Присутні на нараді представники громадських формувань розповіли про можливість їх залучення до охорони певних об’єктів, громадського порядку та державного кордону.

Завершуючи нараду Мирослава Пельц доручила старостам сіл громади проводити роз’яснювальну роботу серед населення, вивчити потребу для забезпечення безперебійного енергоживлення закладів медицини, необхідність засобів зв’язку для громадських формувань та наголосила зберігати спокій та не панікувати.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора