Мостиська міська рада

Львівської області

Робочою групою Мостиської міської ради оглянуто місце викиду стоків побутової каналізації

Дата: 14.02.2022 15:56
Кількість переглядів: 309

Сьогодні робочою групою Мостиської міської ради оглянуто місце викиду стоків побутової каналізації біля стадіону «Карпати» та встановлено особу, яка здійснила випуск нечистот. 24 листопада 2021 року даному громадянину вручено припис про усунення порушення санітарних норм, але дані вимоги не було виконано.

Оглянувши місце працівниками міської ради встановлено знаходження труби та силами МКП «Водоканал» її заблоковано, а місце виходу вод засипано землею. З винуватцем проведену роз’яснювальну роботу та доведено вимоги правил благоустрою населених пунктів міської ради.

Також провідним спеціалістом відділу капітального будівництва, ЖКГ та комунальної власності (відповідальним за напрям екології) Любомиром  Гнатовським проведено обстеження річки Січна поряд з парком Т. Шевченка та проведено роз’яснювальну роботу з місцевими жителями щодо норм благоустрою.

Звертаємося до жителів Мостиської громади дотримуватися правил благоустрою та  санітарних норм та бережно ставитися до навколишнього середовища.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора