Мостиська міська рада

Львівської області

Відбулося засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 11.02.2022 12:46
Кількість переглядів: 354

Фото без опису

Сьогодні, 11 лютого, відбулося засідання виконавчого комітету Мостиської міської ради.

Засідання розпочалося із розгляду питань щодо захисту прав та законних інтересів дітей. Начальник служби у справах дітей міської ради Віктор Копач доповідав щодо розгляду звернень громадян та про надання статусу та встановлення опіки та піклування.

Прийнято рішення про участь в обласному конкурсі проєктів місцевих ініціатив у Львівській області, що передбачає придбання системи відеонагляду та її встановлення у м. Мостиська. Також у 2021 році встановлено 4 оглядові та 4 аналітичні камери на в’їздах у м. Мостиська.

Виконавчим комітетом розглянуто та затверджено порядок організації роботи міської ради з повідомленнями про корупцію, внесеними викривачами. Цей порядок визначає організацію роботи з повідомленнями про порушення вимог Закону України «Про запобігання корупції», внесеними викривачами до міської ради. Також внесено зміни до складу постійно діючої комісії з питань поводження з безхазяйними відходами, надано дозвіл на зрізку дерев, яке було погоджено з Державною екологічною інспекцією у Львівській області.

Відповідно до звернень громадян присвоєно поштові адреси житловим будинкам, прийнято рішення про клопотання перед Яворівською  райдержадміністрацією про представлення до почесного звання «Мати – героїня», надано одноразову грошову допомогу мешканцям громади, учасникам бойових дій Афганістану, фондів голови та депутатів міської ради.

За результатами обговорення питань порядку денного прийнято позитивні рішення по всіх питаннях.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора