Мостиська міська рада

Львівської області

Оглянуто хід реалізації проєкту секторальної підтримки «Створення парку агропереробки «ФрутБанк»

Дата: 03.02.2022 17:59
Кількість переглядів: 424

Фото без опису

Комісійно оглянули хід реалізації проєкту секторальної підтримки «Створення парку агропереробки «ФрутБанк» з формування доданої вартості на продукцію малих та середніх виробників Львівщини», що реалізується в Мостиськах.

Це перше переробне підприємство комунальної власності, яке вироблятиме високоякісний продукт із доданою вартістю із продукції дрібних локальних виробників - фермерських господарств та особистих селянських господарств.

Будівництво сучасного заводу ФрутБанк в Мостиськах оглянули: перший заступник голови облдержадміністрації Годик Андрій Михайлович, заступник голови обласної ради Холод Юрій Ігорович, голова постійної комісії з питань діяльності агропромислового комплексу, підприємництва та інвестицій Раделицький Юрій Орестович та голова Мостиської міської ради Пельц Мирослава Степанівна.

На сьогодні завершені усі загальнобудівельні роботи на об’єкті, закуплена основна частина технологічного обладнання для виробництва джемів та варення, лінія для мийки, чистки та сушки овочів, інфрачервона сушильна камера для виробництва фруктових чипсів та сушки овочів та зелені, також закуплений вантажний фургон для перевезення продукції.

Спільними зусиллями через побудову парку агропереробки «ФрутБанк» на території Мостиської та Судововишнянської міських ТГ втілимо в життя проєкт, який дасть можливість розвиватись громадам, створювати власний високоякісний продукт та допомагатиме фермерам Львівщини отримувати додану вартість на їх продукцію.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора