Мостиська міська рада

Львівської області

Відбулося засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 21.01.2022 12:46
Кількість переглядів: 339

Фото без опису

Сьогодні, 21 січня, відбулося засідання виконавчого комітету Мостиської міської ради.

Засідання розпочалося із розгляду питань щодо захисту прав та законних інтересів дітей. Начальник служби у справах дітей міської ради Віктор Копач доповідав щодо затвердження висновку органу опіки та піклування, розгляду звернень громадян.

Виконкомом затверджено містобудівні умови та обмеження для проєктування готелю по вул. Грушевського, 49 Б, м. Мостиська (за межами населеного пункту). Створено у старостинських округах № 1 (с. Соколя), № 2 (с. Гостинцеве), № 4 (с. Крисовичі), № 5 (с. Крукеничі), № 7 (с. Малнів), № 8 (с. Раденичі) пожежно-рятувальні підрозділи добровільної пожежної охорони у формі добровільних пожежних дружин та затверджено план основних заходів цивільного захисту громади на 2022 рік.

Секретар виконкому Анжеліка Осипова доповідала щодо затвердження комісії для обстеження зелених насаджень на території громади, про зарахування та зняття з квартирного обліку, переведення квартир у житлові будинки, присвоєння поштової адреси житловому будинку та надання одноразової грошової допомоги на поховання.

За результатами обговорення прийнято позитивні рішення по всіх питаннях.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора