Мостиська міська рада

Львівської області

Перша поставка спорядження для пожежно-рятувального підрозділу по Програмі Вогнеборці

Дата: 13.01.2022 11:31
Кількість переглядів: 745

Фото без опису

 

 

 

Мостиська територіальна громада отримала першу поставку  спорядження для пожежно-рятувального підрозділу

 

Під Новий рік Мостиська територіальна громада  отримала особливий подарунок, а саме - першу поставку спорядження для пожежно-рятувального підрозділу в рамках участі у проєкті «Вогнеборці. Вдосконалення цивільного захисту в Україні на місцевому рівні», що реалізується Фондом міжнародної солідарності у рамках програми "U-LEAD з Європою" і співфінансується програмою польської співпраці задля розвитку Міністерства закордонних справ Республіки Польща, а саме – захисні костюми, підшоломники, спеціальні рукавиці на загальну суму  52,23 тис.грн.

Поставці передувала навчальна поїздка до Польщі у жовтні цього року двох представників від нашої громади для вивчення досвіду функціонування добровільних пожежних команд, а в найближчій перспективі 2022 року в рамках проекту очікується навчання 12 членів нашої Добровільної пожежної команди с.Зав’язанці  на базі Львівського обласного навчального центру Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Наступна частина поставки для підтримки діяльності добровільної пожежної команди, завдяки проекту,  очікується також у 2022 році.Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора