Мостиська міська рада

Львівської області

«Круглий стіл» з платниками податків з питання добровільного декларування громадян

Дата: 12.01.2022 10:18
Кількість переглядів: 251

10.01.2022 року у в Мостиській ДПІ проведено круглий стіл з питання добровільного декларування громадян.На запитання відповідав начальник Мостиської ДПІ ГУ ДПС  у Львівській області Василь Дутко.

Платникам повідомлено, що  Одноразове (спеціальне) добровільне декларування – це особливий порядок добровільного декларування фізичною особою належних їй активів, розміщених на території України та/або за її межами, якщо такі активи були одержані (набуті) такою фізичною особою за рахунок доходів, що підлягали в момент їх нарахування (отримання) оподаткуванню в Україні та з яких не були сплачені або сплачені не в повному обсязі податки і збори.

Декларанти матимуть право подати одноразову (спеціальну) добровільну декларацію (далі - Декларація) із зазначенням активів, що їм належать, та з яких не були сплачені податки і збори, до 1 січня 2021 року. При цьому в Декларації не зазначається інформація про джерела одержання (набуття) декларантом об’єктів декларування.

Наприкінці податківці звернули увагу присутніх на те, що податкова амністія є унікальною можливістю легалізувати свої доходи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора