Мостиська міська рада

Львівської області

Семінар для платників податків

Дата: 11.01.2022 10:10
Кількість переглядів: 332

Фото без опису

10.01.2022  року в Мостиській  ДПІ у ході зустрічі обговорили норми закону про одноразове декларування  та новації у сфері застосування РРО та ПРРО що  з 1 січня 2021 року функціонує єдиний рахунок для сплати податків, зборів та єдиного внеску, який платники податків за бажанням може використовувати для сплати грошових зобов’язань

Начальник Мостиської ДПІ ГУ ДПС у Львівській області Дутко ВАСИЛЬ час зустрічі розповів фізичним особам про податкову амністію.

За словами податківця, скористатися податковою амністією можуть громадяни України, які до 1 січня 2021 року стали власниками активів, що придбані за рахунок доходів, податки з яких не були сплачені. Декларуванню підлягають грошові кошти в національній та в іноземній валютах, банківські метали, рухоме та нерухоме майно, дорогоцінне каміння, тощо. Ставки оподаткування залежать від виду об’єкта та місця його розташування.

Дутко Василь  наголосив що подати декларацію можна лише в електронному вигляді через електронний кабінет платника до 1 вересня 2022 року, тобто до терміну закінчення кампанії одноразового декларування. Крім цього, зауважила, що скористатись правом на податкову амністію є добровільною справою кожного.

Крім того, посадовець звернув увагу присутніх на актуальність сервісу «Електронний кабінет» для суб’єктів господарювання і громадян та нагадала, що з 1 січня 2021 року функціонує єдиний рахунок для сплати податків, зборів та єдиного внеску, який платники податків за бажанням може використовувати для сплати грошових зобов’язань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора