Мостиська міська рада

Львівської області

Відбулася нарада зі старостами сіл громади

Дата: 31.12.2021 11:31
Кількість переглядів: 710

Фото без опису

Сьогодні, 31 грудня, відбулася нарада зі старостами сіл громади та керівниками структурних підрозділів міської ради.

Під час наради обговорено виконані роботи у 2021 році, плани на наступний рік, роботу старост в округах, діяльність закладів охорони здоров’я та культури у селах.

Начальник фінансового управління Мирослава Шалавило розповіла про надходження податків до бюджету, співпрацю з Мостиською ДПІ. Також старостам наголошено на необхідності ведення роз’яснювальної роботи серед підприємців щодо повноти сплати податків.

Начальник відділу «ЦНАП» Наталія Процак розповіла про видачу довіреностей та нововведення у роботі старост щодо роботи із актами цивільного стану.

Начальник відділу соціального захисту та охорони здоров’я Наталія Бригарда підвела підсумки щодо роботи у соціальному захисті населення, виплату соціальних допомог та роботу старост у ІС «Соціальна громада».

Начальник відділу земельних ресурсів Роман Пристацький розповів про сплату коштів за оренду землі, видачу довідок оформлення документів на земельні ділянки.

Завершуючи нараду міський голова Мирослава Пельц побажала присутнім міцного здоров’я, здійснення усіх планів та задумів, миру та добра у новому році.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора