Мостиська міська рада

Львівської області

Дітям позбавленим батьківського піклування вручили ключі від квартир

Дата: 30.12.2021 10:25
Кількість переглядів: 628

Фото без опису

Напередодні Нового року сталась чудова подія у сестер Марії та Василини, осіб із числа дітей позбавлених батьківського піклування. Дівчата у свій день народження отримали те, про що мріють всі молоді люди - ключі від двох квартир. Квартири придбані, в межах реалізації Регіональної програми забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа у Львівській області при спільному фінансуванні обласного, районного, міського бюджетів та особистого внеску дівчат.

В урочистому врученні ключів взяли участь голова Мостиської міської ради Мирослава ПЕЛЬЦ, заступник голови Яворівської РДА Андрій ТИНДИК, заступник голови Яворівської районної ради Володимир ГОРБАЦЬО, начальник служби у справах дітей Віктор КОПАЧ.

Присутні привітали дівчат із найважливішими подіями в їхньому житті, отриманням житла та з днем народження, побажали радості, тепла, надії на щасливе проживання в нових домівках та створення нових родин. Сестри розчулено приймали документи, ключі та привітання.

Нехай це Різдво Христове стане для них успішним початком нового життя, щоб мир і любов панували в їхніх домівках.

Додатково інформуємо, що діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування та особи з їх числа, яким ще не виповнилося 23 роки, що стоять на квартирному обліку, можуть отримати житло завдяки даній програмі.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора