Мостиська міська рада

Львівської області

Мостиська територіальна громада отримала першу частину спорядження для пожежно-рятувального підрозділу

Дата: 28.12.2021 22:05
Кількість переглядів: 631

Фото без опису

Під Новий рік Мостиська територіальна громада отримала особливий подарунок - першу частину спорядження для пожежно-рятувального підрозділу в рамках участі у проєкті «Вогнеборці. Вдосконалення цивільного захисту в Україні на місцевому рівні», що реалізується Фондом міжнародної солідарності у рамках програми "U-LEAD з Європою" і співфінансується програмою польської співпраці задля розвитку Міністерства закордонних справ Республіки Польща. Вогнеборці отримали: захисні костюми, підшоломники, спеціальні рукавиці на загальну суму 52 тис. грн.

Поставці передувала навчальна поїздка до Польщі у жовтні цього року двох представників від нашої громади для вивчення досвіду функціонування добровільних пожежних команд, а в найближчій перспективі 2022 року в рамках проекту очікується навчання 12 членів нашої добровільної пожежної команди с. Зав’язанці на базі Львівського обласного навчального центру Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Наступна частина спорядження для підтримки діяльності добровільної пожежної команди, завдяки проекту, очікується також у 2022 році.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора