Мостиська міська рада

Львівської області

Відбулося друге пленарне засідання 22 сесії міської ради

Дата: 28.12.2021 18:20
Кількість переглядів: 654

Фото без опису

Сьогодні, 28 грудня, відбулося друге пленарне засідання 22 сесії міської ради.

Засідання розпочалося із веселих новорічних привітань посівальників, які завітали у міську раду. Для присутніх лунали колядки, святкові вітання. Міський голова Мирослава Пельц пригостила колядників солодкими подарунками.

Депутати затвердили завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території громади та визначили перелік та значення індикаторів розвитку території. Утворено архітектурно-містобудівну раду при відділі містобудування та архітектури міської ради, затверджено її склад та положення. Вона є дорадчим органом для професійного колегіального розгляду й обговорення містобудівних, архітектурних та інженерних рішень містобудівної та проєктної документації та діє на громадських засадах. Головою ради обрано начальника відділу містобудування  та архітектури міської ради Григорія Новіцького.

Також депутатами затверджено стратегію сталого розвитку громади до 2027 року в новій редакції та план заходів з впровадження у 2022 -2024 роках даної стратегії; програму забезпечення проведення заходів на території міської ради на 2022-2025 роки та фінансовий план МКП «Житловик» на 2022 рік.

Завершуючи засідання депутати погодили проект землеустрою щодо встановлення (зміни) меж м. Мостиська.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора