Мостиська міська рада

Львівської області

Конкурс Мостиських шопок у Ліцеї №3

Дата: 23.12.2021 09:25
Кількість переглядів: 434

Фото без опису

Це прекрасне мистецтво – традиція шопкарства – живе у цій школі з початку її існування, не втрачає значення, а навпаки – набирає сили та обертів.

Окрім різдвяних композицій, виконаних у різноманітних стилях, учасники конкурсу мали змогу продемонструвати і свою акторську та співочу майстерність. До складу журі увійшли міський голова Мирослава Пельц, секретар міської ради Олег Макар, начальник управління економічного розвитку та інвестиційної політики Павло Осипов, директор ліцею Тереза Тетерич, от. Владислав та от. Андрій, сестра Халіна.

Школярів поділили на 3 вікові категорії: у першій віковій категорії (1-4 кл.) 1-ше місце посіли 3 і 4 класи, 2-ге місце - 1 клас та 3 місце - 2 клас, у другій віковій категорії (серед 5-8 кл.) 1-ше місце зайняли - 6 і 7 класи, 2 місце - 5 клас та 3 місце - 8 клас та у третій віковій категорії (серед 9-11 класів) вибороли 1 місце - 11 А клас, 2 місце -10 і 11 Б класи та 3 місце посів - 9 клас.

Окрасою програми став театралізований виступ школярів ліцею присвячений народженню Христа. Конкурс виховує шанобливе ставлення до народних традицій та повагу до культурної спадщини.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора