Мостиська міська рада

Львівської області

Про проведену роботу у старостинському окрузі № 2 (Гостинцеве, Завада, Підгать, Твіржа, Вуйковичі, Завадів, Слабаш)

Дата: 14.12.2021 16:27
Кількість переглядів: 536

Фото без опису 

Продовжуємо публікації щодо проробленої роботи на території старостинських округів громади. Старостинський округ № 2, до якого входять села Гостинцеве, Завада, Підгать, Твіржа, Вуйковичі, Завадів, Слабаш.

Об’єкти соціальної інфраструктури.

У с. Гостинцеве знаходяться: Гостинцівський ЗЗСО І-II ступенів, народний дім, бібліотека, ФАП; у с. Твіржа: Твіржанський ЗЗСО І-III ступенів, народний дім, садочок, бібліотека, ФАП; у с. Підгать: початкова школа, народний дім, бібліотека, ФАП.

Що зроблено на території округу.

Благоустрій: ліквідовано сміттєзвалища у с. Гостинцеве та Підгать. В с. Гостинцеве проводиться централізований вивіз сміття згідно з укладеними договорами. Проведено кронування та зрізання аварійних дерев, розчищено та викопано рови у с. Підгать та зроблено ремонт частини дороги, яка веде до м. Мостиська. Постійно проводиться обкошування та прибирання території сіл. Проведено прибирання снігу у селах Гостинцеве, Завада, Підгать, Твіржа, Вуйковичі, Завадів, Слабаш. Викопано рів для осушення території школи у Гостинцевому. Відремонтовано дитячий майданчик в с. Завада. Допомога в придбанні бляхи для ремонту містка в с. Гостинцеве.

Ремонт доріг, вулиць: підсипано щебенем (90 куб м) вулиці у селах Гостинцеве, Твіржа, Завада, проведено профілювання дороги що веде в с. Вуйковичі та с. Слабаш.

Реалізація проєктів: введено в експлуатацію вуличне освітлення в с. Гостинцеве: вул. Садова, Механізаторів, Зелена, Сонячна, Світла; в с. Завада: вул. Польова, Зелена, Новоселів, Вишнева; в с. Підгать: вул. Миру, провулок Береговий, Лугова, Сонячна.

Культурно-масові заходи: відкрито заклад культури в с. Твіржа, проведено фестиваль духовної пісні у с. Гостинцеве, до дня Незалежності України проведено святковий концерт.

Для навчальних закладів с. Гостинцеве та с . Твіржа закуплено інвентар. Надано допомогу школі с. Гостинцеве в придбанні дошки для підлоги та в ремонті їдальні с. Гостинцеве.

Заготовлено дрова для опалення школи у с. Підгать. Надано допомогу  в придбанні подарунків до Миколая.

Розроблено та подано ідеї щодо розвитку громади сіл Гостинцеве, Завада, Підгать, Твіржа, Вуйковичі, Завадів, Слабаш, де передбачено створення громадського пляжу у с. Підгать, с. Твіржа, облаштування території громади, в тому числі – дитячих та спортивних майданчиків, будівництво ліній зовнішнього освітлення на території  старостинського округу. Створення сучасної системи відеоспостереження в громадських місцях, покращення матеріально-технічної бази  медичних закладів (первинної, вторинної та швидкої допомоги).

Старостою Михайлом Чурою видано 1620 довідок, вчинено 55 нотаріальних дій, підписано 336 вихідних документи, прийнято документи для призначення 46 субсидій та 83 заяви на реєстрацію/зняття з реєстрації місця проживання осіб.

Довідково.

Старостинський округ № 2. Центр старостинського округу – с. Гостинцеве, вул. Центральна, 4. Староста – Чура Михайло Миронович.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора