Мостиська міська рада

Львівської області

Про конкурс на заміщення вакантних посад консультантів  Центру професійного розвитку педагогічних працівників  Мостиської міської ради

Дата: 25.11.2021 18:04
Кількість переглядів: 868

Оголошення про конкурс на заміщення вакантних посад консультантів  Центру професійного розвитку педагогічних працівників  Мостиської міської ради Львівської області

Найменування та місцезнаходження закладу:

Центр професійного розвитку педагогічних працівників Мостиської міської ради Львівської області.

81300, Львівська область, м.Мостиська, вул. Грушевського, 22.

Найменування посади та умови праці:

• Консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Мостиської міської ради Львівської області (за освітнім напрямком – дошкілля, позашкілля та початкова школа);

•Консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Мостиської міської ради Львівської області (за освітнім напрямком – гуманітарна освіта);

•Консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Мостиської міської ради Львівської області (за освітнім напрямком – природничо-математичні науки);

•Консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Мостиської міської ради Львівської області (за освітнім напрямком – інформаційні технології).

Оплата праці здійснюється згідно з контрактом, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 30 серпня 2012 року № 1298 «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери», наказу Міністерства освіти і науки України від 26 вересня 2005 року № 557 «Про впорядкування умов оплати праці та затвердження схем тарифних розрядів працівників навчальних закладів, установ освіти та наукових установ».

Кваліфікаційні вимоги до претендентів на посаду:

На посаду консультанта призначається особа, яка є громадянином України, має вищу педагогічну освіту ступеня не нижче магістра (спеціаліста), стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менше п'яти років, досвід впровадження педагогічних інновацій і технологій у системі освіти, наявність компетенції за обраним напрямком, пройшла конкурсний відбір та визнана переможцем конкурсу.

Перелік документів, які необхідно подати для участі в конкурсному відборі:

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі подають особисто (або уповноваженою згідно з довіреністю особою) у визначений строк до конкурсної комісії наступні документи:

1)копію паспорта громадянина України;

2)письмову заяву про участь у конкурсі;

3)резюме;

4) копію документа про освіту із додатками, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня та їхкопії;

5) копію трудової книжки;

6) письмову згоду на збір та обробку персональних даних;

7) довідку про відсутність судимості.

Особа може надати інші документи, що підтверджують її професійні та/або моральні якості.

Претендент має право надавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня тощо.

У разі невідповідності поданих документів встановленим вимогам претенденти до конкурсного відбору не допускаються, про що їм повідомляється.

Документи, подані після закінчення встановленого строку, не розглядаються та повертаються особам, які їх подали.

Місце та терміни подання документів:

Документи подають особисто або уповноваженою згідно з довіреністю особою з 25 листопада 2021 року по 14 грудня 2021 року з 9.00 до 18.00 (п’ятниця – з 9.00. до 17.45) до відділу освіти, молоді та спорту Мостиської міської ради Львівської області за адресою: вул. Грушевського, 22 (4 поверх), м.Мостиська, Яворівського району, Львівської області.

Місце та час проведення конкурсного відбору:

20 грудня 2021 року о 10.00, сесійна зала Мостиської міської ради Львівської області, за адресою: вул. Грушевського, 6, м.Мостиська, Яворівського району, Львівської області.

Етапи проведення конкурсного відбору:

Конкурсний відбір передбачає проведення:

  • кваліфікаційного іспиту (перелік питань додається);
  •  співбесіду з претендентами на посаду в межах змісту конкурсного відбору та у відповідності до обраного освітнього напрямку.

Прізвище, ім’я, по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію про проведення конкурсного відбору:

Курцеба Богдан Петрович, +380964840797, osvita-mmrlo@ukr.net.

Наказ відділу освіти, молоді та спорту міської ради від 23.11.2021 р. № 207/1 "Про проведення конкурсу на посаду директора та педагогічних працівників Центру професійного розвитку педагогічних працівників Мостиської міської ради Львівської  області"

Протокол № 1 засідання конкурсної комісії для проведення конкурсу на посаду директора та педагогічних працівників Центру професійного розвитку педагогічних працівників Мостиської міської ради Львівської області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора