Мостиська міська рада

Львівської області

Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку

Дата: 25.11.2021 11:39
Кількість переглядів: 813

Фото без опису

На офіційному веб-сайті Мостиської міської ради за посиланням оприлюднено проєкт Стратегії сталого розвитку Мостиської міської територіальної громади до 2027 року (далі – Стратегія), у якій визначаються пріоритети соціально-економічного розвитку Мостиської територіальної громади на період до 2027 року.

Рішення про затвердження Стратегії приймається Мостиською міською радою.

Стратегія є документом, що визначає тенденції та основні проблеми та ризики соціально- економічного розвитку громади, стратегічні та операційні цілі, завдання та шляхи їх реалізації.

Зауваження і пропозиції до проєкту Стратегії та Звіту про стратегічну екологічну оцінку приймаються Управлінням економічного розвитку та інвестиційної політики Мостиської міської ради, обов’язково вказавши (ПІБ/найменування та місцезнаходження) на електронну адресу: mostrada@ukr.net з темою листа «До проєкту Стратегії, до Звіту про СЕО» у термін до 25 грудня 2021 року.

Термін проведення громадського обговорення: 25 листопада – 25 грудня 2021 року.

Телефон для довідок: (03234)4-14-92.

Пропозиції і зауваження, подані після встановленого строку/анонімні, не розглядаються.

Проведення  транскордонних  консультацій  не передбачається.

Місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування – розміщено у рубриці «Стратегічне планування».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора