Мостиська міська рада

Львівської області

Станьте патронатними вихователями

Дата: 11.11.2021 17:03
Кількість переглядів: 380

Фото без опису

Служба у справах дітей Мостиської міської ради веде пошук сімей, які готові стати патронатними вихователями та на своїй житловій площі доглядати за дітьми, які потребують захисту. Патронатні сім’ї – нова форма тимчасового влаштування дітей, які тимчасово втратили можливість виховуватись у біологічній родині.

Завдання сімейного патронату – не дати дитині втратити рідних маму й тата, які через складні життєві обставини не можуть деякий час нею опікуватися.

В той час, як дитина тимчасово (до 3-х місяців) виховується в професійній патронатній сім'ї, соціальні працівники допомагають рідним батькам дитини долати складні життєві обставини, через які її було вилучено: втрату роботи, жорстоке поводження, проблеми з алкоголем тощо.

Якщо відновити здатність батьків виховувати дитину неможливо, їй підшукують іншу форму сімейного виховання: усиновлення, влаштування під опіку чи піклування або прийомну сім'ю. Перед тим, як розпочати роботу патронатними вихователями, Вам буде потрібно пройти спеціальну підготовку – навчальний курс, який дозволить опанувати всі тонкощі роботи з дітьми.

За надані послуги з догляду та виховання дитини сім'ї виплачується заробітна плата, допомога на дитину та забезпечується постійна підтримка команди професіоналів.

Якщо дана інформація виявилася для Вас цікавою чи Ви виявили бажання створити патронатну сім’ю звертайтесь в Cлужбу у справах дітей Мостиської міської ради або за телефонами: (0975559918, 0970140982 )


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора