Мостиська міська рада

Львівської області

У Мостиській ДПІ провели семінар для платників податків

Дата: 10.11.2021 15:56
Кількість переглядів: 394

Фото без опису

10 листопада в Мостиській  ДПІ у ході зустрічі обговорили норми закону про одноразове декларування  та що з 1 січня 2021 року функціонує єдиний рахунок для сплати податків, зборів та єдиного внеску, який платники податків за бажанням може використовувати для сплати грошових зобов’язань

Старший державний інспектор Мостиської ДПІ ГУ ДПС у Львівській області Лідія Андрейко під час зустрічі розповіла представникам бізнесу про податкову амністію.

За словами податківця, скористатися податковою амністією можуть громадяни України, які до 1 січня 2021 року стали власниками активів, що придбані за рахунок доходів, податки з яких не були сплачені. Декларуванню підлягають грошові кошти в національній та в іноземній валютах, банківські метали, рухоме та нерухоме майно, дорогоцінне каміння, тощо. Ставки оподаткування залежать від виду об’єкта та місця його розташування.

Лідія Андрейко  наголосила, що подати декларацію можна лише в електронному вигляді через електронний кабінет платника до 1 вересня 2022 року, тобто до терміну закінчення кампанії одноразового декларування. Крім цього, зауважила, що скористатись правом на податкову амністію є добровільною справою кожного.

Крім того, посадовець звернула увагу присутніх на актуальність сервісу «Електронний кабінет» для суб’єктів господарювання і громадян та нагадала, що з 1 січня 2021 року функціонує єдиний рахунок для сплати податків, зборів та єдиного внеску, який платники податків за бажанням може використовувати для сплати грошових зобов’язань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора