Мостиська міська рада

Львівської області

Про проведену роботу у старостинському окрузі № 9 (Годині, Черневе, Заверхи, Старява)

Дата: 08.11.2021 16:27
Кількість переглядів: 455

Фото без опису

Розпочинаємо серію публікацій щодо проробленої роботи на території старостинських округів громади. Розпочинаємо зі старостинського округу № 9, до якого входять села Годині, Черневе, Заверхи, Старява.

Об’єкти соціальної інфраструктури.

У с. Черневе знаходяться: Чернівський НВК ім. Т. Г. Шевченка, народний дім, бібліотека, ФАП; у с. Годині: філія "Годинівський ЗЗСО І-ІІ ступенів-ЗДО" ОЗ "Мостиський ЗЗСО № 2 І-ІІІ ступенів", садочок, народний дім, бібліотека, ФАП; у с. Старява: Старявська школа І-ІІ ст., народний дім, бібліотека, ФАП, садочок; у с. Заверхи: народний дім, бібліотека.

Що зроблено на території округу.

Благоустрій: проведено толоку на цвинтарі у с. Черневе, ліквідовано сміттєзвалище у с. Годині біля цвинтаря та у с. Заверхи біля кар’єру; з 1 липня у с. Черневе проводиться централізований вивіз сміття; підсипано ґрунтом футбольне поле у с. Черневе; проведено кронування та зрізання аварійних дерев; розчищено та викопано рови у с.Черневе; відновлено пам’ятник Січових стрільців у с. Черневе; проведено прибирання снігу у с. Черневе.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Ремонт доріг, вулиць: підсипано щебнем вулиці у селах Черневе, Годині, Старява;  проведено профілювання доріг у с. Годині та с.Черневе;

Фото без описуФото без описуФото без опису

Реалізація проектів: встановлено дитячий майданчик у с. Черневе; реалізовано мікропроект щодо вуличного освітлення у с. Старява;

Фото без описуФото без описуФото без опису

Культурно-масові заходи: день селянського подвір’я у с. Годині та «Чернівські фестини»;

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 

Також відремонтовано пожежний автомобіль ДПК с. Черневе та надано матеріали для ремонту даху народного дому у с. Старява.

Фото без описуФото без опису

Фото без описуСтаростою Юрієм Козиняком видано 1750 довідок, вчинено 87 нотаріальних дій, підписано 104 вихідних документи, прийнято документи для призначення: 42 субсидій, 5 соціальних допомог та 83 заяви на реєстрацію/зняття з реєстрації місця проживання осіб.

Довідково.

Старостинський округ № 9. Центр старостинського округу – с. Черневе, вул. Хмельницького, 10. Староста - Козиняк Юрій Ігорович.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора