Мостиська міська рада

Львівської області

Повідомлення про час та місце проведення стратегічної сесії з формування завдання на розроблення комплексного плану просторового розвитку території Мостиської міської територіальної громади.

Дата: 04.11.2021 15:12
Кількість переглядів: 304

Фото без опису

З метою забезпечення інформування мешканців територіальної громади та визначених робочою групою зацікавлених сторін у розвитку територіальної громади повідомляємо, що 03.12.2021 року о 10 год в сесійній залі за адресою: 81300, Львівська обл., Яворівський р-н., м. Мостиська, вул. Грушевського, 6 відбудеться стратегічна сесія з формування завдання на розроблення комплексного плану просторового розвитку Мостиської територіальної громади.

Стратегічна сесія - обов’язковий публічний захід громадського обговорення з формування завдання на розроблення комплексного плану, метою проведення якого є визначення перспективи розвитку громади.

Порядок відбору учасників стратегічної сесії:

- відбір здійснюється відповідно до переліку основних зацікавлених сторін розвитку територіальної громади із забезпеченням принципу пропорційного представництва локальних територіальних громад, ключових спільнот громади, представників зацікавлених сторін, а також органів місцевого самоврядування (у разі наявного або перспективного міжмуніципального співробітництва до робочої групи можуть бути запрошені представники органів місцевого самоврядування сусідніх територіальних громад);

- серед учасників стратегічної сесії повинно бути не більш як третина членів робочої групи;

Стратегічна сесія відбудеться з дотриманням карантинних заходів відповідно до Постанови КМУ від 09.12.2020 року №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом  SARS-Cov-2» зі змінами.

Також буде забезпечено онлайн-трансляцію на вебсайт міської ради з можливістю коментування користувачами вебсайт.

Відповідальна особа - начальник відділу містобудування та архітектури  Мостиської міської ради Новіцький  Г.П.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора